HOE HET SEEGOGGA OOK ‘N TOWERIN GEWORD?

So in 2011 het Seegogga se bloggie die lig gesien. Seegogga was alleen , maar baie besig en haar kinders en man ver weg. Sy het saans weer behoefte begin voel om te skryf soos in die ou dae toe sy nog dagboek gehou het, maar was nou lus om te skryf vir haar kinders of ander mense.

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in goue vroue, Los opdrifsels, rhebusfontein and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

23 Responses to HOE HET SEEGOGGA OOK ‘N TOWERIN GEWORD?

 1. Jou vertellinge help altyd om my verskriklike verlange na die see te besweer. Jy is my mede-nagwolf, wat een wonderlike dag vir my freesias in die strandveld gepluk het. Ek is so bly jy’s ‘n Towerin.

 2. Oe, ek laaik so jou periwinkle kissie en al die mooi wat jy uit kindtyd se verbeel onthou. Bly jy is in ons Towerin bende liewe Seegogga.

 3. Ek lief hierdie vertelling. So pekker om deel van julle te wees. Hou die periwinkle kissie goed besig, ek geniet al jou skrywes. En dankie Toortsie dat jy Seegogga gehelp het.

 4. Goggie, jy kan nooit maar gewoon wees nie. Jou vertelling van kamma boot en perd het my met verlange laat terug dink aan my kinder speeltyd. Baie spesiaal. Jy is ons heldhaftige goggie wat Una uit die kokon losgeknyp het. Ons nodig jou in ons towerkring

 5. woordnoot sê:

  Ag Seegogga,,,,as ek maar net derde van jou verbeelding en insig gehad het….jy inspireer my so baie

 6. Una sê:

  Ons eie, eie Seegogga. Jy verryk ons lewens, towerin.

 7. Seegoggatjie, ek is so bly jy is deel van ons. Jy het hierdie kunstige kant en humorsin wat saam van jou die beste seediertjie ooit maak!

 8. Ek onthou die Frangelico wat van die tafel af geval het 🤣 Dit was ‘n woeste paartie – ek dink nogal een wat gegooi is om die polisie te onthaal! Ons het al ver paaie geloop van toe af.

 9. seegogga sê:

  En hét julle ( ons) geparty! ‘n Mens moet nooit n ou tannie onderskat nie

 10. Toortsie sê:

  Ek het nou so lekker gelees, saam geroei en cowboys en crooks gespeel. Jy skryf so mooi. Ek us so bly jou skryflus is weer terug en behoorlik aangewakker.

 11. Kameel sê:

  Ek sal jou altyd onthou vir jou skrywe oor daardie seun. Dit het my hart diep geroer. You add spice to our group. Sorry die Ingels… maar hoe sê ek dit nou in Afrikaans?

  • seegogga sê:

   ek onthou weer jou pragtige skrywe oor die stil kind ea. Jy skryf sooo mooi, Kameel. Ek het eers vandag raakgelees dat dit eintlik jy is wat die misdaadstorie idee gehad het. Ek gaan dit by my blog invoeg.

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s