MY KORT VIR JOU SOP

 

My kort vir jou sop is ‘n bundel kort-kort verhale wat vir liefdadigheid geskryf is.  Die boek is die breinkind van Trisa  Hugo, die eienares van Boekemakranka, ‘n e-boek uitgewery. Alle tantieme gaan aan die Kleinmond sopkombuis, en die uitgewer se winste gaan aan dieKleinmond  leeskring, dws 100% liefdadigheid. Van Suid-Afrika se beste en bekendste skrywers het hier verhale geskryf, maaar, daar is sowaar ook ‘n storietjie in wat ek self  geskryf het. Kort, en op die laaste oomblik, maar hy het dit gemaak en ek voel baie trots! Koop tog asseblief die boek, geniet dit, want daar is wonderlike stories in, en weet dat jou geld gaan om honger magies te voed. Koop die boek hier deur op die link te klik. http://www.amazon.com/gp/product/B00CI1R14M/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00CI1R14M&linkCode=as2&tag=boekemakranka-20

die e-boek vol kort kortverhale vir liefdadighied

die e-boek vol kort kortverhale vir liefdadighied

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Los opdrifsels and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to MY KORT VIR JOU SOP

 1. MaanKind sê:

  Baie dankie, ook vir jou bydrae!

 2. Terug pieng: oor liefdadigheid | Toortsie, Kameel en Bokbaaivygie

 3. Toortsie sê:

  Baie geluk aan Maankind met haar wonderlike idee. Geluk aan jou, Seegogga en ook aan Son vir julle bydraes. Ja, ons sal die boekie moet koop!

  • seegogga sê:

   Ek wens ek kan Son se storie en al die ander stories lees! Maar helaas- ek het nie ‘n Kindle nie! Sal my kind moet motiveer om die boek te koop..Danki dat jy gaan onderstuen, Toortsie. Het jy nie ook iest daarin nie?

 4. lekkerjeuk sê:

  Mooi, seegogga! Ek sal dit moet lees. :0

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s