Skuldig!!!

Hier sit ek nou op die Maandagogggend en EK HET NIE TYD NIE!!! Met ‘n troue oor 5 dae en DUISENDE goeters wat nog gedoen moet word, het hierdie ma allemins tyd om voor die rekenaar te sit en speel. Ma dis presies wat ek doen! Ek lees blogs, gee kommentaar, loer na my stats en nou skryf ek, want ek voel skuldig- ek verwaarloos my blog! Ek het sopas weer die einde van my feeverhaal bietjie verbeter,( die die prins en die diensmeisie, ‘n feeverhaal met julle eie einde), die katvideo van Karen op http://www.vet8zuerich.wordpress.com  op my facebook gesit( dit was SO CUTE!)  ….

Maar wag, ek moet werk, werk ,werk! Sien julle volgende week na die troue as alles goed gaan. En gaan lees die ondeunde http://www.toortsie.wordpress.com se huweliksraad!

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Ongekategoriseerd. Bookmark the permalink.

6 Responses to Skuldig!!!

 1. toortsie sê:

  Genade, vrou!!! Die toorts is ERNSTIG!!! NIKS ondeunds daar te siene nie!!
  Geniet die troue, en as jy soms voel jy wil bietjie wegbreek van die trouwerk af, is hier altyd blogland waar jy kan ontspan!! (en vandag sukkel ek om netjies te tik…)

 2. Eish – Sterkte

  Die hoeveelste dogter is dit wat nou trou?

 3. seegogga sê:

  2de van 3. so dalk kom daar nog ‘n troue!

 4. toortsie sê:

  Sterkte vir more!!! En dan is dit nog my hart se punt ook wat trou!! Ek gaan kom foto’s kyk!

 5. seegogga sê:

  Danki vir julle goeie wense. Tot dusver verloop alles baie goed, maar nou is ek baie moeg en die bruid wil vir oulaas ‘n draai gooi by Jacks!~ Let asb op die tyd van hierdie skrywe en more moet ons almal sparkle!

 6. Lekker bruilof hou.

  Mag die dag altyd vir die paar die hoogtepunt van hulle lewe wees en mag hulle liefde vir mekaar oor die jare net toeneem.

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s