Ma se seksboek. brief 27 Bestellings

Liewe lesers

Baie dankie dat julle saam met my hierdie boekie deurgewerk  het. Dis deur julle inspirasie dat ek sover gekom het om dit te druk en uit te gee.  Die boekie is nog nog nie by boekwinkels beskikbaar nie, maar ek het reeds 152 verkoop, sommer so uit die hand uit, en ek kry ongelooflike goeie kommentaar terug, ook van mense wat nie weet dat ek dit self geskryf het nie.

Ek sien daar is iemand ( of dalk meer as een) wat besig is om die briefies stelselmatig deur te lees op die internet. Dankie dat u dit doen. Dit wys darem dat u dit interessant vind, anders sou u mos opgehou het.Wil u nie asseblief kommentaar lewer nie?

Indien u of enigiemand anders wat hier lees, die boekie wil aankoop, kan u vir my ‘n email stuur na  seegogga@gmail.com  Die koste is slegs R40 plus posgeld ( R 100 by postenet, maar goedkoper by die poskantoor.) Ek sal dit dadelik aanpos. u kan my ook skakel by 0845874228

Nogmaals dankie vir julle almal se ondersteuning en inspirasie.

Baie groete.

Anna-Marie

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Ma se seksboek. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ma se seksboek. brief 27 Bestellings

  1. thysleroux sê:

    Wow, dis amazing!

    (Dankie dat jy daar by my plekkie kom inteken het! EK waardeer dit! 🙂 )

  2. seegogga sê:

    Ek dink weer jou sketse is amazing!

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s