Die prins en die diensmeisie- slot.

Die skrywe van hierdie feeverhaal het my stoutste vervagting oortref. Binne 10 dae het hierdie storie al my vorige inskrywings verbygesteek en die  stukkie geword wat die meeste van al my goed gelees is! Ons mense hou van stories!

Baie dankie vir almal van julle wat die mooiste en kreatiefste eindes uitgedink het. Wie sou kon dink dat ‘n storie soveel draaie kon he? 

Ek het nou ook my eie slot uitgedink en dit by die laaste kommentaar by my blog: “Die prins en die diensmeisie, ‘n feeverhaal met julle eie einde”getik. Indien julle dalk belangstel, kan julle dit daar gaan lees. Baie dankie vir julle belangstelling!

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in feeverhale en ander stories, Los opdrifsels. Bookmark the permalink.

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s