Krater 2 Hakkies wil sy dra….

Dit was die jare toe damesstudente nog met rokkies en hoë-hakskoene klas toe moes gaan, en mansstudente met dasse.( Hoe oud is ek dan nou eintlik? Dit klink mos  soos eeeeeue gelede! Maar glo my, daar was so ‘n tyd, en ek was toe student).

Ons klaslokaal by Tukkies was hoog- ‘n hele verdieping trappe, kompleet met so ‘n draai in die middel, waar ons moes op of af om in die klas te kom. Dis ook ‘n groot universiteit en elke periode is daar ‘n horde studente wat uit die lokaal trappe afgaan en dieselfde hoeveelheid wat weer met dieselfde trappe opgaan- heavy trafficing, dus, maar as jy links hou en ‘n redelike vinnige spoed, werk alles baie goed.

Een goeie dag, op pad uit, storm ek en my pelle oudergewoonte trappe af, maar iets gaan verkeerd: Ek gly…..  val op my sitvlak en wip-wip  elke trappie af tot onder met ‘n duiseligwekkende spoed! Die studente maak net pad dat ek kan verbywip en niemand kry my gekeer nie.

My vriende breek hulle van die lag, en ek sit verdwaas heelonder en wonder wat gebeur het. Toe ek omkyk, sien ek dit: Daar op die boonste trappie, netjies en regop, asof hy daar vir my wag, staan my skoen se hoë hakkie.

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in kraters en ander skandes (humor). Bookmark the permalink.

2 Responses to Krater 2 Hakkies wil sy dra….

  1. toortsie sê:

    Ai tog! Het jou boud darem gehou???

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s