Om te tik/trek….

Hier is bokse, daar  is sakke, die kas moet uitgepak raak, daardie een in, waarheen gaan hierdie laaikas, waarheen die bed, ag nee die prente moet af, waarheen waarheen waar waar en hoe? eina my rug nee, nie daar nie, daar!

Om te trek is nie kinderspeletjies nie, maar laat ek julle nou mooi vertel: dis makliker om van een huis na ‘n ander te trek as van een kamer na ‘n ander in jou eige huis, as jy al 22 jaar in een kamer gewoon het!

Ek raam mos prente, en is baie lekker ingerig( in my comfortzone), in die buitegeboue wat my man jare gelede spesiaal so vir my vergroot het. Nou het ons besluit dat die buitegeboue ‘n woonstel moet word wat verhuur moet word. My raamplek moet nou in die oorvol huis in – in my kamer in! Ons kamer word dan geskuif in ‘n ander ( kleiner) kamer in en die kleiner kamer se inhoud word opgedeel in twee ander kamers in. Sommige kaste gaan eetkamer toe, die een kamer se lessenaar gaan voorkamer toe, en daar is ‘n hele paar tafeltjies en goeters wat ek weet nie waarheen gaan nie.

Dis die dat ek sommer hier sit en tik ( en hier by ons is dit ‘n baie dubbelsinnige ding om te sê),  want slaap dit kan ek nie. Die bed lê hemelhoog opgestapel met klere en goeters en ook die gang daarheen is soos ‘n hindernisbaan uitgelê.

Hoe dit ooit gaan regkom weet ek nie! Miskien moet ek begin tik……

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Los opdrifsels and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Om te tik/trek….

 1. Kameel sê:

  My bors trek toe vir jou part. Sterkte….. en tik, tik, tik 😉

 2. Gogga sê:

  Ek voel jou pyn. Ons het 3 vertrekke in ons hele huis en met ‘n baba weet ek net nie meer waarheen om goed te skuif nie.
  My huis is soos ‘n tardis as ons ooit trek dink ek ons gaan ‘n GROOT LORRIE moet kry. Maar vir nou skuif ons maar die goed in die gang an die sitkamer/kombuis toe en dan weer van daar slaapkamer toe en so kry elke item sy kans in ‘n vertrek.

 3. Toortsie sê:

  Ag jong, stukkie vir stukkie, kom dit op die ou end dalk tog reg! 🙂

 4. brieweuitdievreemde sê:

  Sterkte!

 5. seegogga sê:

  Dankie, ek het dit nodig.

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s