liewe Lesers

As ek nie besig is om een of ander onhebbelikheid of wilde avontuur met die Goue Vroue te beleef nie( tans is ons besig om die lewe vir ou Jan van Riebeeck te verbeter, of dalk moeiliker te maak daar in 1652), neem ek deel aan ‘n kortverhaal kompetisie.

In die spesifieke kompetisie verlede jaar, was daar 8 uitdunrondtes. Ek is dankbaar om te kan sê dat ek deurgedring het tot die finale rondte, rondte 8, (wat uit 2 hoofstukke bestaan het. Rondte 8 en 9 is saam beoordeel, so ek tel dit as een rondte).

Ongelukkig het ek nou nie hierdie finale rondte gewen nie, maar nou het ek 8 stories om mee te werk. As julle my nie in tydskrite sien nie, gaan ek ‘n e-boek maak, maar erens gaan hierdie stories gepubliseer word. Daaroor is ek baie dankbaar.

Soms is ‘n mens bang om te waag. Of te lui. Of albei. So was ek met hierdie kortverhaalkompetisie. Tot ek die dag voor die eerste sluitingsdatum besef het: As ek nie nou  iets doen en deelneem nie, gaan ek dit nooit doen nie. Ek het ingespring en begin werk ( want alles wat die moeite werd is, kos ‘n bietjie werk). ‘n Kwartier voor die sluitingstyd ( 12-uur, middernag, van die spesifieke dag) is my storie toe in. Ek was heel verras toe ek deur is na die volgende rondte, en die volgende rondte, en die volgender rondte, ens.

In die proses het ek geleer, ek kan. Ek moet sê, die avonture saam met die GOUE VROUE het regtig so gehelp. Ek glo ek sal nou ‘n boek kan skryf as ek my hart daarop sit. Vroeër het ek nie geglo dat ek dit sal kan doen nie

So wat is die lessie?

“Never give up! “

Aanhouer wen!

Glo in jouself!

Roer jou gat en doen iets!

Arbeid adel!

Carpe Diem!

Niks is onmoontlik nie!

Ja daar is seker nog lewenslesse, maar hierdie is al waaraan ek nou so vining kon dink. Baie dankie  aan die admin van Storieskrywers, en baie dankie Goue Vroue!

Die van julle wat graag ’n Wilde avontuur van die Goue vroue wil lees, daar is twee gratis e-boeke om te lees:

Klik hier om ons 2 gratis d-boeke te kry.https://dwtr67e3ikfml.cloudfront.net/bookCovers/96914b85136eb331a91c1fa3a98b35a7994e6fce

Liefdegroete

Seegogga

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Ongekategoriseerd. Bookmark the permalink.

9 Responses to liewe Lesers

 1. woordnoot sê:

  Skryf suster!!! Aanhouer wen!

 2. Jy is ‘n ongelooflike skryfster, ek geniet jou.

 3. Veels geluk! Jou lewenslus en vrolikheid is kosbaar, jou flukse vrou, jy 😍

 4. Positief sê:

  Jy het so goed gedoen in die kompetisie, geluk

 5. Jy is waarlik ń inspirasie vir my!

 6. Una se gedagtes sê:

  Seegogga, jy inspireer mens met jou tientalle talente. Daardie boek is om die draai.😘

 7. appeltjie sê:

  Gaan daarvoor Seegogga, geniet die oorwinning

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s