Bloumaandagblues

Dis Maandagmore en ek voel sommer na weghardloop oor alles wat ek moet doen.

Eerste moet ek 100 kaartjies verkoop- voor Donderdag! Die kabaret “Die verdwyning van Poksie Pienaar is DONDERDAGal hier- ek het nog net 2 verkoop…. Dit gaan mooi wees, en kos net R50 , dus kan julle bloggers tog assebliefie elkeen een koop- of die geld stuur vir my vir liefdadigheid…..

Verder moet ek troureelings tref vir my kind se troue oor ‘n maand-en daar is duisende goed te doen…… En ek moet nog ‘n “outfit” kry om aan te trek!

Daar le berge wasgoed in die kombuis…..

Ek moet rekeninge betaal, Strandhuisbesprekings finaliseer( almal wil paasnaweek kom…..),  ens ens.

Ek moet panelbeater toe met my opgesmashde kar, die eisvorms invul( ek kry dit nooit reg om ‘n vorm in te vul sonder ‘n paar uitkrappe nie), die krane by die see laat herstel voor die volgende mense kom, die gasman kontak…….die katte se kos is ook op.

Dis makliker om te blog as om te lewe!

 Maar koop tog net eers ASSEBLIEF ‘n kaartjie!

About seegogga

Soos 'n krappie op die strand, trap ek spoortjies in die sand. Dalk sien jy iets, dalk niets. Wie sal raai hoe die wind gaan waai?
This entry was posted in Ongekategoriseerd. Bookmark the permalink.

Laat 'n boodskap

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s